Ben & Jerry’s bedankt haar fans op Free Cone Day met gratis Greek Style Frozen Yogurt!

02 APRIL 2014
Samenvatting
Sinds 1979 organiseert Ben & Jerry’s ieder jaar Free Cone Day om haar trouwste fans te bedanken met gratis ijs. Deze keer deelt Ben & Jerry’s gratis ijs uit voor de deur bij Pathé bioscopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en bij de ijsfabriek van Ben & Jerry’s in Hellendoorn.

Proef de nieuwe Greek Style Frozen Yogurt smaken tijdens Free Cone Day

Free Cone Day is dit jaar extra speciaal. Tijdens de 35ste Free Cone Day krijgen de fans de kans om Ben & Jerry’s nieuwste Greek Style Frozen Yogurt smaken te proeven. Greek Style Frozen Yogurt zoals je dit nog nooit hebt geproefd. De Greek Frozen Yogurt Vanilla Honey Caramel is een zoete verleiding met echte honing en een swirl van caramel samen met (h)eerlijk vanilleroomijs. Of de Zeus van de Frozen Yogurt smaken, Strawberry Shortcake, deze smaak zal voor menig fan een echte smaaksensatie zijn met echte chunky aardbeien en zandkoekjes.

Wil jij ook de nieuwe Greek Style Frozen Yogurt smaken proeven? Kom dan naar Free Cone Day op dinsdag 8 april in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en/of Hellendoorn. Check benjerry.nl voor de exacte locaties.

Een greekin’ lekker bedankje voor alle Ben & Jerry’s fans.

Ben & Jerry’s organiseren al sinds het eenjarig jubileum van de eerste ijswinkel in 1979 Free Cone Days. De eerste Free Cone Day vond plaats in de stad waar de eerste Ben & Jerry’s winkel was gevestigd, het Amerikaans Burlington. Het was voor de oprichters Ben & Jerry een mooie manier om haar fans te bedanken en om iets terug te doen voor de lokale gemeenschap die hun zaak in stand hield door het eten van hun ijs. Die eerste Free Cone Day bleek een succes. De hele stad liep uit om samen te genieten van het gratis ijs. Ouderen, jongeren, zakenmensen en straatwerkers. Zowel Ben als Jerry waren uitgeput van het ijsscheppen op het eind van de dag, maar ze hadden een fantastische dag. Daarom besloten ze om voortaan elk jaar een Free Cone Day te organiseren, want oprichter Ben zei altijd dat een bedrijf iets terug moet geven aan de gemeenschap waar het haar bestaan aan te danken heeft. Omdat de ijswinkel in Burlington is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend ijsmerk, organiseert Ben & Jerry’s nu elk jaar in april Free Cone Day over de hele wereld.

Bekijk in deze video het verhaal achter Free Cone Day!

Op http://press.benjerry.nl staan hoge resolutie foto’s voor persgebruik en de video met het verhaal achter Free Cone Day.

Video's
Contactpersonen
Over Ben & Jerry's Nederland

Wij willen niet alleen het allerlekkerste ijs maken, maar vooral op de allerbest mogelijke manier! 

Zoals Ben zegt: “een bedrijf heeft een verantwoordelijkheid tegenover de gemeenschap waarin het onderneemt”. Wij vinden het even belangrijk om als bedrijf maatschappelijke en milieuveranderingen teweeg te brengen als om de beste ingrediënten te vinden voor ons ijs. Zo halen we onze ingrediënten wanneer mogelijk bij producenten en leveranciers die onze waarden delen. Dat kan gaan van vrije uitloop eieren tot duurzaam geproduceerde zuivel en tot ingrediënten die gegarandeerd afkomstig zijn uit de eerlijke handel.

Overigens is een beroemde uitspraak van Jerry: If it ain’t FUN why do it? Dus blijven wij voor jou vooral te gekke smaken maken met de grootste chunks, lekkerste swirls en raarste combinaties. Enjoy! 

berichten